[google8b6491993e334887.html]
بکارگیری امکاناتی که خانه را در اصطلاح هوشمند (Smart) می کند، همواره یکی از مواردی بوده است که بشر توجه زیادی به آن داشته و در طول دورههای مختلفِ توسعه ی فناوری راه حل های متعددی برای این منظور خلق کرده است. خانه هوشمند به خانهای گفته میشود که ساکنین آن امکان تنظیم و کنترل تجهیزات الکترونیکی منزل خود را از راه دور و نزدیک داشته باشند و نیز بتوانند برنامههای مختلف و سناریوهای متنوعی را برای آن تجهیزات تعریف و اجرا نمایند.
بطور کلی تجهیز ساختمان به مجموعه تجهیزاتی که به منظور افزایش کارایی و بهره وری و ایجاد محیطی مطبوع برای ساکنین آن طراحی و اجرا میگردند، هوشمند سازی ساختمان نامیده میشود. هدف از اجرای پروژه های هوشمند سازی میتواند تبدیل فضا به یک فضای متمایز و لوکس، تبدیل ساختمان به یک ساختمان با مصرف بهینه انرژی و یا تبدیل خانه به یک خانه مدرن و امن با مدیریت هوشمند باشد.
با ورود سیستمهای جدید از قبیل کنترل روشنایی، پرده، موتور خانه، اعلام حریق، کنترل دسترسی، دوربین مدار بسته و... در ساختمانها و لزوم کنترل مرکزی آنها، وجود یک سیستم یکپارچه و قابل برنامه ریزی احساس می گردد.
امروزه به منظور دستیابی به اهداف فوق، سیستم یکپارچه مدیریت ساختمان تحت عنوان BMS رشد و تکوین یافته است.
واژه BMS که مخفف Building Management System است، همانطور که از نامش بر می آید سیستمی جهت کنترل و مدیریت هوشمند ساختمان است. به تعبیری فنی تر مجموعه ای ازقطعات الکتریکی و الکترونیکی است که بصورت یک شبکه به هم متصل هستند.این مجموعه اطلاعات متغیرها را نظیر روشن، خاموش، کم، زیاد، درجه حرارت، فشار، رطوبت، ولتاژ، آمپر، کالری و یا وضعیت و حالت کارکرد تجهیزات را نظیر پمپ، فن، بویلرو چیلر را که توسط سنسورها و سوئیچ ها اندازه گیری می شود دریافت و پس از آنالیز آنها فرمانها را به عملگرها و موتورها نظیر شیرهای برقی، موتور دمپرها، کنتاکتورها و غیره ارسال می کند.
و البته از طریق کامپیوتر می توان به تمامی این شبکه دسترسی داشت و از این طریق نیز می توان اطلاعات و آلارم ها را دریافت، ذخیره و آنالیز کرد و همچنین می توان به تمامی عملگرها فرمان صادر نمود.
امروزه سیستم مدیریت ساختمان BMS نقش بسیار مهمی را در کنترل فنی، مدیریتی و هزینه ای تاسیسات ساختمان به عهده دارد.
BMS می تواند در برگیرنده تمامی سرویس های الکتریکی، مکانیکی و حفاظتی ساختمان باشد. این سرویس ها شامل گرمایش، سرمایش، تهویه مطبوع، آسانسور، نیروگاه برق اضطراری، پله برقی، کنترل روشنایی، دوربین مدار بسته، اعلام و اطفای حریق، کنترل تردد و ... هستند.
پربیننده ترین محصولات (ساختمان هوشمند - سنتی)
ممکن است مورد علاقه شما باشد
آخرین بروزرسانی محصولات (ساختمان هوشمند - سنتی)